CARRIÈRE

We zijn altijd opzoek naar talent! Bekijk hieronder onze huidige vacatures.

Vacatures

Spontane Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd om bij ons te werken maar er is geen passende vacature, dan komen we toch graag met je in contact.

Sollicitatieprocedure

  • Step 1
  • Step 2
  • Step 3
  • Step 4

Klaar voor een nieuwe uitdaging

Wij ontvangen graag uw CV, contactgegevens en motivatiebrief. Als we een potentiële match zien, nodigen we je uit voor een kennismaking.

Ontmoet Visionairy

In het eerste gesprek willen we je graag beter leren kennen, wat je drijft, wat je ervaring is en waar je naar op zoek bent. Daarnaast vertellen we je graag meer over Visionairy, zodat je kunt bepalen of we goed bij je passen.

Sollicitatie Gesprek

We zullen je zo snel mogelijk feedback geven van het eerste gesprek. Als we nog steeds denken dat we een goede match zijn, nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek, waarin we dieper ingaan op met name de functiegerelateerde competenties.

Let's go!

Zijn we beiden overtuigd van een match, dan doen we je een aanbod. We zijn meer dan enthousiast je aan boord te hebben, en we zullen bespreken wanneer je kan beginnen.

DutchDataBusters

Visionairy is aangesloten bij DutchDataBusters*. DutchDataBusters verbindt hoogopgeleide studenten op het gebied van data- of computerwetenschappen met het bedrijfsleven. Het MKB krijgt zo op een betaalbare manier toegang tot computer vision technologieën. Onder onze begeleiding gaan studenten met hun academische kennis de meest complexe en innovatieve uitdagingen aan.

* DutchDataBusters is een initiatief van onze partner CodeNext21 B.V.